Ik wil graag toelichten hoe het met mijn eigen “Willen Kunnen Doen” staat.

Ik heb als coach én mens een groot vertrouwen in de potentie van mensen, teams en organisaties. Ik zie altijd ruimte voor groei en vooral voor bloei.
Ik zie daar de analogie met de natuur die voor mij een inspiratiebron is.
In mijn “handel en wandel” heb ik oog voor de planten die ik tegenkom en zoek ik naar een mooie invalshoek om een foto te nemen. Dit zijn de foto’s die je ook op de site vindt. Mijn mening over de omstandigheden waarin ik deze planten tegenkom – van bijna kale berghellingen tot dichtbegroeide weides of van de relatieve woestijn van de huiskamer tot het vochtige moeras – is niet belangrijk. Maar het is inspirerend te zien hoe de plant haar plek heeft gevonden, weet te wortelen, de juiste voeding vindt en tot bloei komt. Het maakt niet uit of dit subtiel gebeurt of zeer uitbundig: het is haar eigen bloei en pracht. Dat wik ik ook met jou bereiken!
In het logo staat de mens centraal, aan de rechterkant gesteund door Griekse zuilen als symbool van het heldere denken en inzicht.

Ik raak geïnspireerd wanneer ik mensen, teams en organisaties naar het Meesterschap begeleid en zie hoe ieder op zijn eigen wijze tot bloei komt.

Om een goede coach en begeleider te kunnen zijn voor de doorontwikkeling van mensen heb ik mijn kennis en vaardigheden steeds verder ontwikkeld. Ik heb na een academische scholing diverse vervolgopleidingen gevolgd op het gebied van beroepscoach (1 jaar post HBO, Alba-academie), bedrijfskundig management (2 jaar post-HBO) en verandermanagement. Deze kennis heb ik in ruim 10 jaar senior-managementervaring toegepast op vele gebieden. Ook ben ik politiek actief in Provinciale Staten van Noord-Brabant.

En het doen? Laten we gewoon eens een afspraak maken voor een gratis intakegesprek om te kijken wat ik voor jou kan doen!